دوشنبه 06 مهر 1405 - Mon 28 Sep 2026
  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • احتمال مجازی شدن مدارس هست؟ وزیر پاسخ داد

  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 31618
    تاریخ انتشار: 08/تير/1395 - 13:41
    پایگاه خبری حامیان ولایت /سیاسی

    قبول داریم برخی تخلفات رخ ‌می‌دهد اما بدنه قوه قضائیه سالم است/ باید با وکلا تعامل داشته باشیم

    رئیس قوه قضائیه گفت: اخیرا وکلا گلایه کردند که برخی قضات رفتار خوبی با آنها ندارند ما باید با وکلا تعامل داشته باشیم.

    قبول داریم برخی تخلفات رخ ‌می‌دهد اما بدنه قوه قضائیه سالم است/ باید با وکلا تعامل داشته باشیم

    آیت‌الله آملی لاریجانی در ادامه سخنان خود در همایش سراسری قوه قضائیه گفت: عده‌ای می‌گویند رشوه همه جا را گرفته اما وقتی از آنها می‌خواهیم تا نمونه بیاورند ساکت می‌شوند.

    وی با بیان اینکه سلامت دستگاه قضایی مطلب مهمی است گفت: قبول داریم تخلفاتی صورت می‌گیرد اما عزم قوه قضائیه برای برخورد با متخلفین جزم است و در این زمینه هیچ اغماضی نداریم اما ساحت دستگاه قضایی باید از تهمت‌ها مبرا باشد، در حکومت حضرت علی هم تخلف صورت می‌گرفت اما برخورد می‌شد.

    آملی لاریجانی با بیان اینکه ما ابعاد نظارتی را گسترش داده‌ایم گفت: یک آقایی اخیرا گفته اگر می‌خواهید وضع سلامت قوه قضائیه را ببینید افرادی را پنهانی به نهادهای زیرمجموعه‌ این قوه بفرستید، ما دو سال است این کار را انحام می‌دهیم و نتایج خوبی گرفته‌ایم اما باید از سیاه‌نمایی بپرهیزیم چرا که بدنه قوه قضائیه سالم است و همه را نباید با یک چوب برانیم.

    رئیس قوه قضائیه بر رعایت اخلاق حرفه‌ای در دستگاه‌های قضایی اشاره کرد و گفت: ما باید در بحث اخلاق حرفه‌ای پیشتاز باشیم اگر پای اخلاق را به دستگاه قضایی بکشانیم بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

    وی گفت: شکایت کردند که فلان قاضی یا بازپرس با مراجعان تندی می‌کند این کار درست نیست چرا باید زحمات خود را باطل کنیم بحث رفتار با مراجعه کننده مهم است و نباید کسی را که به ما پناه آورده اینطور از خود برانیم.

    آملی لاریجانی به گلایه برخی از وکلا اشاره کرد و گفت: خیلی وقت‌ها از قول من نقل می‌شود که نسبت به وکلا نظر منفی دارم اما این حرف شرعا و قانونا اشتباه است.

    رئیس قوه قضائیه افزود: چطور می‌شود نگاهم به یک وکیل خوب و متدین که قانون را مدنظر دارد و می‌تواند به دستگاه قضایی و نظام خدمت کند بدبین باشم.

    وی ادامه داد: برخی وکلا شکایت کردند که قضات رفتار ناصحیح دارند این موضوع هم باید در چارچوب اخلاق حرفه‌ای دیده شود ما باید با وکلا تعامل داشته باشیم و شان و حرمت آنها را نگه داریم.

    آملی لاریجانی افزود: از طرف دیگر هم گزارشاتی مطرح شده است رفتار خلاف شان وکلا در دادگاه و بیرون از دادگاه برخی در سخنان ناحق خود صحبت‌هایی را به قوه قضائیه نسبت می‌دهند که این امر درست نیست.

    رئیس قوه قضائیه درخصوص آیین دادرسی کیفری گفت: با تصویب این قانون تاسیسات جدید زیادی وارد دستگاه قضایی شده و از اول تیر ماه که به اجرا درآمده بار سنگینی را بر دوش قوه قضائیه گذاشته است.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما